B E R N A R D  C Y K L O K L U B  S L O V A K I A
Meno:
Heslo:

Kto sme
O čo nám ide
Cykloakcie roku 2005
Akcie roku 2006
Akcie roku 2007
Akcie roku 2008
Akcie roku 2009
Akcie roku 2010
Akcie roku 2011
Akcie roku 2012
Akcie roku 2013
Akcie roku 2014
Zaujímavosti
Stanovy
Napíšte nám

2% dane



Priateľské cyklostránky:

Cykloklub Apollo
Klub Bratislavských Turistov
Cykloklub Nižná
Bike Team
CK Svätý Jur
Cyklo Slovakia Bratislava
Cyklopredajňa Športservis




5. mariánsky cyklovýlet, 26.3.2011

Bratislava Starý most - Obrátka - Rajka - Dunakiliti - Sári Csárda - Dunakiliti - Rajka - Starý most
Dĺžka trasy: 78 km
5. mariánsky cyklovýlet bol tentoraz otvorený - bez pozvánok - stretlo sa nás približne 20 cyklistov, cyklistka z Rakúska a cyklista z Ekvádoru (Diego) si tento výlet "vygooglovali" z nášho cyklokalendára. Väčšinovým rozhodnutím vzhľadom na nepriaznivé počasie a predpoveď údajne rádioaktívneho dažďa popoludní (Fukushima) - bola trasa skrátená, a namiesto dvoch krajín (Rakúska) sme navštívili len jednu (Maďarsko). Jedlo v Sári Csárda však potešilo naše chuťové bunky a aj víno bolo poctivé - z hrozna. Pred avizovanou rádioaktivitou v daždi sme sa bránili aj s pomocou Milana (Cyklo Slovakia Bratislava) na Obrátke, kde sme prečkali slabé mrholenie, a neskôr s väčšou partiou v bufete Vyza a s vytrvalcami aj v reštaurácii Plzenský prazdroj na Blagoevovej ulici v Petržalke.
V predvečer cyklovýletu 25.3. (na Mariána) sa stretlo 16 pozvaných hostí v štýlovej Bernard reštaurácii U Ferdinanda. Vzhľadom na celosvetovú finančnú krízu oslávenec využil Pivný balíček zo spriateleného serveru Zľava dňa a tak chutný mok pána Bernarda bol k dispozícii v dostatočnom množstve - a pre každého ostala aj fľaša kvasinkového piva so sebou. Oslávenec dostal aj argentínske vino s blahoželaním od majiteľky Víno Valery. V nedeľu 28.3.2011 sa uskutočnil Bratislava marathon 2011, my sme boli vtedy s našimi Lions kamarátmi pozvaní na obed v Rakúsku - reštaurácia Zur Alten Mauth v Neusiedl am See.

Súvisiace akcie:
4. mariánsky cyklovýlet - 2. časť, 4. mariánsky cyklovýlet - 1. časť, 3. mariánsky cyklovýlet, 2. mariánsky cyklovýlet , 1. mariánsky cyklovýlet






























































































Naspäť


 
 Bernardcykloklub.sk