B E R N A R D  C Y K L O K L U B  S L O V A K I A
Meno:
Heslo:

Kto sme
O čo nám ide
Cykloakcie roku 2005
Akcie roku 2006
Akcie roku 2007
Akcie roku 2008
Akcie roku 2009
Akcie roku 2010
Akcie roku 2011
Akcie roku 2012
Akcie roku 2013
Akcie roku 2014
Zaujímavosti
Stanovy
Napíšte nám

2% dane



Priateľské cyklostránky:

Cykloklub Apollo
Klub Bratislavských Turistov
Cykloklub Nižná
Bike Team
CK Svätý Jur
Cyklo Slovakia Bratislava
Cyklopredajňa Športservis




Mezinárodní cyklistický veletrh Brno 12.11.2011

Bratislava Brno
Oficiálna informácia -
Medzinárodný cyklistický veľtrh, 14. ročník:

Podtitul: Mezinárodní cyklistický veletrh
Termín konání:10.-13.11. 2011
Místo konání: Brno - Výstaviště
Pořadatel: Veletrhy Brno
Pozice veletrhu:Jednička v oboru ve střední Evropě


Cesta na výstavište v Brne (BVV) bola dobre značená z diaľnice na Prahu, a tak služby hlasovej navigácie z Nokie sme nepotrebovali. Parkovanie bolo plynulé, v cene za 150 Kč / deň /auto, od nás pýtali v tvrdej mene 6,50 €. Aj vstupné bolo v cene 150 Kč (5,965 €) na osobu - cez bankomatovú kartu, terminál na karty bol len pri jednej pokladni - a aj na výstave bol potrebný cash, väčšinou však akceptovali aj €.
Z vystavovaných bicyklov nás zaujali najmä stánky Focus, Specialized, Pell´s a Colnago. Bolo veru z čoho vyberať. Okrem bicyklov, cyklodoplnkov, cyklokníh a cyklomáp sa dali na veltrhu kúpiť aj karavany, lode a minilietadlo. Ceny boli nižšie ako v kamenných predajňach v SR. Bolo vystavených mnoho modelov elektrobicyklov v cene od 1.000 € a bicykle s motorom pripomínajúce éru mopedu. Na vysokom bicykli (kole) jazdil pomedzi návštevníkmi pán Jozef Zimovčák. Dokázal udržať rovnováhu vo výške aj keď už skoro celkom stál. Videli sme aj neprepichavé pneumatiky, duše i hostesky...
Z gastronomickej stránky sa dalo kúpiť vo viacerých stánkoch europivo Starobrno (to nám nechutilo) a naše obľúbené pivo Černá Hora. V samoobslužnej jedálni ponúkali jedlá priemernej kvality – sviečková, vrabec a rezeň so zemiakovým šalátom za jednotnú cenu 98 Kč (4 €).

"Mezinárodní cyklistický veletrh Bike Brno je největší a nejvýznamnější veletržní akcí svého druhu ve střední Evropě. Na posledním ročníku zde prezentovalo 190 vystavovatelů výrobky od více než 300 českých a zahraničních značek. Díky svému rozsahu a rozvětvenému doprovodnému programu vytváří veletrh Bike Brno každoročně jedinečné místo pro oborové setkání. Veletrhu se pravidelně účastní také přední české i světové osobnosti ze světa cyklistiky."(Bike Brno)

Víťazný bicykel Tour de France 2011
Cykloveletrh Bike Brno potvrdil trendy
Fotografie Cestování
Zoznam vystavovaných značiek





















































































Naspäť


 
 Bernardcykloklub.sk